En Minnerik dag?

Skal du arrangere selskap og ønsker god mat ferdig servert? Da kan du overlate jobben til oss. Vi tilbyr ulike selskapsmenyer, koldtbord, 3-retter og tapas – eller det du måtte ønske.

Utendørs har vi plass til rundt 100 stykker og innendørs rundt 170 stykker

Selskapslokale

Vi skreddersyr etter dine ønsker

Skal du arrangere bursdag, julebord eller feire noe spesielt som bryllup eller jubileum? Eller har du bare lyst til å være sammen med venner eller kollegaer i skogen? En dag ved vannet, bading på sommeren? Eller en vinterdag hvor man finner på noe sammen? Vi flere rom med plass til mange gjester, så om dere er 20 eller 120, så finner vi plass til dere.

Seremonier)

Feiring av livets viktige øyeblikk

På Tryvannstua ønsker vi å være vertskap for de spesielle anledningene i livet ditt. Enten det er en konfirmasjon, bryllup, minnestund eller dåp, legger vi alt til rette for at dagen blir uforglemmelig.

Vår unike beliggenhet i hjertet av naturen, skaper en atmosfære av ro og harmoni. Det er det ideelle stedet å markere disse viktige øyeblikk i livet ditt.

Julebord

Finn julemagien – Velkommen til vårt julebord på Tryvannstua!

Feire julen i fjellet på Tryvannstua! Med en magisk utsikt og en varm atmosfære er det ingen bedre destinasjon for ditt julebord. Fra tradisjonelle julemenyer til moderne varianter, våre kulinariske mesterverk vil glede ganen din. Ta med kollegaer eller venner og nyt en uforglemmelig kveld med god mat, drikke og julestemning. La oss ta oss av alt, slik at du kan slappe av og virkelig nyte denne spesielle tiden av året. Velkommen til et julebord som vil skape varige minner!