Seminar / Konferanse

Seminar, Konferanser

Rom for alle, fra fag til moro – hos oss er teambuilding en suksessgaranti!

Vi har plass til opptil 170 personer fordelt på flere rom, så vi skal fint få plass til dere for små og store arrangementer. Vi har Internett og projektor om ønskelig. Ta med deg kollegaer og ha teambulding i skogen og nyt god mat og en hyggelig dag som kan inneholde både fag og moro.

Lokaler til firmafest

Firmafest

Uansett vær, alltid her –

for uforglemmelige stunder å dele nær!

Vi har åpent hele året, så du kan arrangere din fest hos oss sommer, høst og vår eller på vinteren foran peisen. Enten dere går sammen på ski, på beina eller leier en buss og kjører inn. Vi sørger for god stemning, mat, drikke og det dere måtte ønske.

Skidag

skidag

Skap minner – på Tryvannstua året rundt!

Ta med familie,venner & kollegaer ut på ski eller på beina, nyt dagen i skogen og bestill plass på Tryvannstua en hel dag med suppe eller buffet eller ha en samling et par timer med kaffekos og boller. Se på menysiden for eksempler på mat. Det passer også fint med gådag, treningsdag, sommerdag, høstvandring og vårslipp, så ikke la overskriften begrense deg. Vi har åpent hele året.

Julebord

Julebord

Finn julemagien – Velkommen til vårt julebord på Tryvannstua!

Feire julen i fjellet på Tryvannstua! Med en magisk utsikt og en varm atmosfære er det ingen bedre destinasjon for ditt julebord. Fra tradisjonelle julemenyer til moderne varianter, våre kulinariske mesterverk vil glede ganen din. Ta med kollegaer eller venner og nyt en uforglemmelig kveld med god mat, drikke og julestemning. La oss ta oss av alt, slik at du kan slappe av og virkelig nyte denne spesielle tiden av året. Velkommen til et julebord som vil skape varige minner!