Daglig meny
Vi serverer daglig ulike typer varm og kald mat. Eksempler er chili con carne og minestronesuppe med Tryvanns surdeigsbrød, ulike typer Tryvannspizza, sandwicher, toast, surdeigsrundstykker, smørbrød og pølse med brød/lompe. Og selvsagt ulike typer Tryvannsboller, kaker og vafler.
Enkle buffeter
For små og store anledninger kan man forhåndsbestille plass og mat enten fra daglig meny eller buffet. Eksempler under på ulike typer enkle buffeter du kan velge.
Minestronesuppe med Tryvannsbrød
Kan gjøres vegan og glutenfri. Legg til pasta, parmesan ruccola, eller chillipølse.
Lapskausbuffet med Tryvannsbrød
Chili Con Carne buffet
Inkludert nachochips og Tryvannsbrød.
Pizzabuffet
Ulike typer pizza, også vegetar.
Større buffeter – noen eksempler
Forslag til litt større buffeter i ulike prisklasser, med pyntet bord og mer selskapelig stemning. Maten er litt mer detaljert og tilpasset mer formelle anledninger med sosial bespisning.
Tryvanns tapasbuffet
med for eksempel hamburger sliders, chili con carne, bruschetta, grillet kylling, patata bravas, pasta, speke- og ostefat, pizzastykker, Tryvanns surdeigsbrød med ulike dips .
Tryvanns grillbuffet
Helstekt lammelår eller BBQ-spareribs (sesongbasert), grillet kylling, seafood paella, grillpølser,Tryvanns surdeigsbrød, salsa og salater, bakte grønnsaker, diverse sauser og dips.
Tilvalg
Panna cotta med bringebærsaus.
Tryvanns julebuffet
Langtidsstekt svineribbe, medisterkaker, julepølser, kokte mandelpoteter med brunsaus og surkål, gravet laks, røykelaks, sild (ulike typer), Tryvanns surdeigsbrød, focaccia, nyrørte tyttebær, sennepssaus/rømme, hjemmelaget potetsalat, grønnsalat, honningvinaigrette, diverse sauser og ulike dips.
Dessert: riskrem med rødsaus, pepperkaker, fruktcoctail.
3 retters
Tre retter
Forrett: Sesongens suppe med Tryvanns surdeigsbrød
(eks; kremet soppsuppe med crispi bacon)
Hovedrett: Svinestek med tilbehør
(alternativt; oksestek, finnbiff, roasted kyllingconfit, lammestek eller torsk)
Dessert: Panna cotta med bringebærsaus.
Treretters juletallerken
Forrett: Bruschetta med røkelakskrem
Hovedrett: Juletallerken
(ribbe, medisterkake med mandelpoteter, surkål og brunsaus)
Dessert: Panna cotta med bringebærsaus og pepperkaker.
Har du andre ønsker på menyen?
Våre menyer er kun forslag.
Ta gjerne kontakt med oss, så lager vi en meny tilpasset deg og ditt selskap!