Daglig meny
Vi serverer daglig ulike typer varm og kald mat. Eksempler er chili con carne og minestronesuppe med Tryvanns surdeigsbrød, ulike typer Tryvannspizza, sandwicher, toast, surdeigsrundstykker, smørbrød og pølse med brød/lompe. Og selvsagt ulike typer Tryvannsboller, kaker og vafler.
Enkle buffeter
For små og store anledninger kan man forhåndsbestille plass og mat enten fra daglig meny eller buffet. Eksempler under på ulike typer enkle buffeter du kan velge.
Minestronesuppe med Tryvannsbrød 250,-
Kan gjøres vegan og glutenfri. Legg til pasta, parmesan ruccola, eller chillipølse.
Lapskaus med Tryvannsbrød 250,-
Chili Con Carne 250,-
Inkludert nachochips.
Pizzabuffet 400,- per pers
Velg selv hva slags fyll du vil ha på.
Større buffeter – noen eksempler
Forslag til litt større buffeter i ulike prisklasser, med pyntet bord og mer selskapelig stemning. Maten er litt mer detaljert og tilpasset mer formelle anledninger med sosial bespisning.
Tryvanns tapasbuffet 690,-
med for eksempel hamburger sliders, chili con carne, bruschetta, grillet kylling, patata bravas, pasta, speke- og ostefat, pizzastykker, Tryvanns surdeigsbrød med ulike dips .
Tryvanns grillbuffet 725,- per pers
Helstekt lammelår eller BBQ-spareribs (sesongbasert), grillet kylling, seafood paella, grillpølser,Tryvanns surdeigsbrød, salsa og salater, bakte grønnsaker, diverse sauser og dips.
Tilvalg 90,- per pers.
Panna cotta med bringebærsaus.
Tryvanns julebuffet 795,-
Langtidsstekt svineribbe, medisterkaker, julepølser, kokte mandelpoteter med brunsaus og surkål, gravet laks, røykelaks, sild (ulike typer), Tryvanns surdeigsbrød, focaccia, nyrørte tyttebær, sennepssaus/rømme, hjemmelaget potetsalat, grønnsalat, honningvinaigrette, diverse sauser og ulike dips.
Dessert: riskrem med rødsaus, pepperkaker, fruktcoctail.
3 retters
3 retters Fra 650,- per pers.
Forrett: Sesongens suppe med Tryvanns surdeigsbrød
(eks; kremet soppsuppe med crispi bacon)
Hovedrett: Svinestek med tilbehør
(alternativt; oksestek, finnbiff, roasted kyllingconfit, lammestek eller torsk)
Dessert: Panna cotta med bringebærsaus.
Treretters juletallerken 720,-
Forrett: Bruschetta med røkelakskrem
Hovedrett: Juletallerken
(ribbe, medisterkake med mandelpoteter, surkål og brunsaus)
Dessert: Panna cotta med bringebærsaus og pepperkaker.
Har du andre ønsker på menyen?
Våre menyer er kun forslag.
Ta gjerne kontakt med oss, så lager vi en meny tilpasset deg og ditt selskap!