undefined

 

Daglig meny

Vi serverer daglig ulike typer varm og kald mat. Eksempler er chili con carne og minestronesuppe med Tryvanns surdeigsbrød, ulike typer Tryvannspizza, sandwicher, toast, surdeigsrundstykker, smørbrød og pølse med brød/lompe. Og selvsagt ulike typer Tryvannsboller, kaker og vafler.

undefined

 

Enkle buffeter

For små og store anledninger kan man forhåndsbestille plass og mat enten fra daglig meny eller buffet. Eksempler under på ulike typer enkle buffeter du kan velge.

Minestronesuppe med Tryvannsbrød 250,- 

Kan gjøres vegan og glutenfri. Legg til pasta, parmesan ruccola, eller chillipølse.

Lapskaus med Tryvannsbrød 250,- 

Chili Con Carne 250,- 

Inkludert nachochips.

Pizzabuffet 400,- per pers

Velg selv hva slags fyll du vil ha på.

undefined
undefined

 

Større buffeter – noen eksempler

Forslag til litt større buffeter i ulike prisklasser, med pyntet bord og mer selskapelig stemning. Maten er litt mer detaljert og tilpasset mer formelle anledninger med sosial bespisning.

 

Tryvanns tapasbuffet 690,-

med for eksempel hamburger sliders, chili con carne, bruschetta, grillet kylling, patata bravas, pasta, speke- og ostefat, pizzastykker, Tryvanns surdeigsbrød med ulike dips .

undefined

 

Tryvanns grillbuffet 725,- per pers

Helstekt lammelår eller BBQ-spareribs (sesongbasert), grillet kylling, seafood paella, grillpølser,Tryvanns surdeigsbrød, salsa og salater, bakte grønnsaker, diverse sauser og dips.

Tilvalg 90,- per pers.

Panna cotta med bringebærsaus.

undefined

 

Tryvanns julebuffet 795,-

Langtidsstekt svineribbe, medisterkaker, julepølser, kokte mandelpoteter med brunsaus og surkål, gravet laks, røykelaks, sild (ulike typer), Tryvanns surdeigsbrød, focaccia, nyrørte tyttebær, sennepssaus/rømme, hjemmelaget potetsalat, grønnsalat, honningvinaigrette, diverse sauser og ulike dips.


Dessert: riskrem med rødsaus, pepperkaker, fruktcoctail.

undefined
undefined

 

3 retters

 

3 retters Fra 650,- per pers.

Forrett: Sesongens suppe med Tryvanns surdeigsbrød

(eks; kremet soppsuppe med crispi bacon)

Hovedrett: Svinestek med tilbehør

(alternativt; oksestek, finnbiff, roasted kyllingconfit, lammestek eller torsk)

Dessert: Panna cotta med bringebærsaus.

undefined

 

Treretters juletallerken 720,-

Forrett: Bruschetta med røkelakskrem

Hovedrett: Juletallerken

(ribbe, medisterkake med mandelpoteter, surkål og brunsaus)

Dessert: Panna cotta med bringebærsaus og pepperkaker.

undefined

Har du andre ønsker på menyen? 

Våre menyer er kun forslag.

Ta gjerne kontakt med oss, så lager vi en meny tilpasset deg og ditt selskap!